• Multiplex
Sammensetning
 
pr. 50g
pr. 1kg
B12-vitamin 5,000mkg100,000mkg
B6-vitamin250mg5,000mg
B1-vitamin 1,000mg20,000mg
Bindemiddel op til50g1kg
 Fôrveiledning:
1 sprøyte MULTIPLEX i uken.

Multiplex - B vitamin booster 

Leveres i:   Eske med 3 sprøyter  à 50 gram

MULTIPLEX er en B-vitamintonic som gis ukentlig for å fremme appetitten hos hester i trening, eller som booster før en konkurranse.

MULTIPLEX er en fremragende pasta som gis  gjennom  munnen, og som inneholder følgende tre viktige B-vitaminer:
B12 (cyanocobalamin) inngår som en integreret bestanddel som  medvirker til produktionen av røde blodlegemer, kroppens oksygentransporterende celler.
B6 (pyridoxine) er også et bloddannende vitamin, som er med til at holde de røde blodlegemer sunne. B6-vitamin øker opptaket  av B12-vitamin og inngår  således i dannelsen av  antistoffer som   er nødvendige for bekjempelse av sykdom.
B1 er et viktigt vitamin som inngår i energiomsetningen. Det er derfor av  stor betydning for musklene, da det øker muskelspenningen og motvirker svakhet og tretthet. B1-vitamin er også med på å gi hesten en god appetitt.
 

B-vitaminene  spiller en viktig rolle i forbindelse med energistoffskiftet og produksjonen aav røde blodlegemer. B-vitamin er derfor noe av de viktigste næringsstoffer for hester i trening. 
Hvorvidt hester er i stand til å  syntetisere tilstrekkelige mengder er et åpent spørsmål. Et øket energiforbruk fører til en stigning i behovet for disse viktige B-vitaminene.


MULTIPLEX kan gjøre en Forskjell!


Multiplex

  • Varemerke: TRM
  • Produkt: Multiplex
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr. 339.00

  • Pris uten mva: Kr. 271.20