• Stride HA
 
Sammensetning
  pr. 30ml (ca.)
Hydrolysat av kitin 5,000mg
Methylsulfonylmethan (MSM) 3,000mg
Chondroitinsulfat 1,000mg
Hyaluronsyre 22mg

Fòrveiledning: STRIDE HA SOLUTION blandes i hestens alminnelige fòr.

Startfasen: ca. 60 ml daglig i 7 dager.

Derefter ca. 30 ml daglig.

 

Et hurtigtvirkende fòrtilskudd som øker hestens bevegelighet

 STRIDE HA

Er flytende og hurtigvirkende fortilskudd som bidrar til å opprettholde en sunn brusk og sunne ledd hos hester

HYALURONSYRE (Hanekam) er en naturlig bestanddel i leddene. Mengden og kvaliteten herav reduseres i tilfelle av synovitis (betennelse i synovialmembranen) og arthritforandret brusk. En av hyaluronsyrens viktigste funsjoner er å øke ledveskens viskositet. Dette nedsetter friksjonen mellom leddflatene og sikrer dermed at leddet er smidig og fungerer korrekt. 

 

Hydrolysat av Kitin øker leddets konsentrasjon av glucosaminoglycaner (GAG’er), som er ”byggestenene” i brusk. Hydrolysat av Kitin øker mengden av hyaluronat i leddet. Hyaluronat er en grunnlegene bestanddel i leddvæsken –leddets smøremiddel.

Chondroitinsulfat virker som en naturlig ”vannmagnet” i leddet. Tilstrekkelige mengder chondroitinsulfat øker leddets evne til å tåle belastning, konstant sammenpresning og absorbere støt. Chondroitinsulfat hemmer også de brusknedbrytende enzymene som finnes skadde ledd.

MSM er en biologisk tilgjengelig svovelkilde. Svovel er nødvendig for dannelsen av bindevev. Derfor kan MSM sees som en cofaktor i hydrolysat av kitin  og chondroitinsulfat i forbindelse med bevarelsen av brusken. 

 

Alle prestasjonshester  lider under den daglige trening og de mange konkurranser. Spesielt  leddflatene er under enorm belastning. En sunn brusk og tilstrekkelig med leddvæske er altavgjørende for  om hesten kan klare denne belastning.

STRIDE HA inneholder fire ingredienser som  sammen medvirker til at opprettholde en sunn brusk og sunne ledd. Produktet er særdeles lettopptagelig  og meget velsmakende, også for hester som  er forsiktige med å  smake på noe  nytt.

STRIDEHA blandes i  hestens fòr, og en lang rekke hestefolk har rapportert, at deres hest  har klart seg langt bedre i konkurranse , efter at de er begynte med STRIDE HA
Produktet er også velegnet til eldre prestasjonshester, hvis led ikke lengere fungerer helt optimalt på grunn av mange års deltagelse i konkurranser.

 

Stride HA

  • Varemerke: TRM
  • Produkt: Stride HA
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr. 1,369.00

  • Pris uten mva: Kr. 1,095.20

Relaterte produkter

Stride

Stride

En ny generasjon  fòrtilskudd som øker  hestens bevegelighet   STRIDE en ny gener..

Kr. 1,390.00 Pris uten mva: Kr. 1,112.00

Maxum HA

Maxum HA

Frisk brusk og god bevegelighet med hanekam Ved trening utsettes hestens ledd for støt og belastn..

Kr. 1,795.00 Pris uten mva: Kr. 1,436.00