• EquiseptEQUISEPT er et bredspektret desinfiserende middel i tablettform, spesielt utviklet til hest. Tablettene løses lett opp i vann.

 EQUISEPT er utviklet i tett samarbeid med Irish Equine Center som blant annet tilbyr diagnose, forebygging og håndtering av sykdommer hos hest.

 Dårlig prestasjonsevne kan skyldes i stigende grad sopp og mykotoksiner (soppsporer). Sopp og soppsporer finnes overalt i naturen, selv i tilsynelatende alminnelig høy og halm. Sopp og soppsporer kan forurense alle overflater og selve luften i stallen.

 Irish Equine Center har påvist at det er en helt klar sammenheng mellom soppinfeksjoner og de syndromer rammede dyr viser. Bl.a KOL, tarmkatarr, leverskade, manglende prestasjonsevne, skrøpelige kapilærer, manglende fruktbarhet osv.

EQUISEPT er helt usedvanlig effektiv mot bakterier, virus, sopp og mykotoksiner. Særdeles effektiv mot en rekke infeksjoner med for eksempel:
·        Streptococcus equi (kverke)
·        Salmonella
·        Influenza
·        Rotavirus
·       (Tricophyton) Ringorm
·        Abortvirus

 EQUISEPT er utviklet til regelmessig rengjøring og desinfisering av alle overflater hest er, eller kan komme i kontakt med. Dette gjelder også krybber, drikkekar, vanntanker, drikkevannsforsyninger, fottøy og børster.

EQUISEPT påføres med en klut eller spruteflaske. Kan brukes direkte i vaskemaskin til desinfisering av klær og tekstiler.

Leveres i :  boks med 50 x 10g tabletter


Equisept

  • Varemerke: TRM
  • Produkt: Equisept
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr. 549.00

  • Pris uten mva: Kr. 439.20