• ProflamAid +

Sammensetning

MineralsalterVitaminer             UrterAminosyrerSporstoffer
Iron Phosphate Vitamin B5   Rue HerbPhenylalanine         Iodine
Magnesium Phosphate Vitamin B3 Yan Hu Suo Copper
Calcium Phosphate Vitamin C Pepermint Selenium
Potassium PhosphateVitamin E   Silica
Sodium Phosphate  Vitamin B6   
Sodium Sulphate    
Magnesium Sulphate    
Calcium Sulphate    
Zinc Sulphate    
Potassium Chloride    


 

ProflamAid gis etter instruks fra Hestespesialisten.no

For å være vitenskapelig korrekt, er Proflam Aid+ ikke et anti-inflammatorisk middel.    
Proflam Aid + virker snarere tvert om, pro inflammatorisk.

Et anti-inflammatorisk middel blokkerer inflammatoriske helingssymptomer ved å bekjempe eller undertrykke prostagladiner og leukotriner. Det vil si at den undertrykker/blokkerer kroppens egne stoffer som fremkaller inflammasjon ved skade, infeksjon og allergier.

Smerte, hevelse, feber, varme, rødme og nedsatt funksjon er en naturlig del av en helingsprosess og er helt nødvendig. Men blir et problem når den blir forlenget og virkningsløs.

Proflam Aid + blokkerer ikke den naturlige helingsprosessen. Den fremskynder, letter og forkorter den.

Proflam Aid + virker pro-inflammatorisk ved å forsyne og booste nivået av mineraler og vitaminer som allerede er tilstede i det betente vevet, men i utilstrekkelig grad til å kunne skape hurtig heling.
 

Ved bruk av Proflam Aid + kan hestens tilstand ”forverres”  4-7 dag. Dette er ikke farlig da det er helt normalt når man behandler pro-inflammatorisk. Denne forverringen opptrer ofte i form av en hevelse. Dette varer da fra  48-72 timer.

Ofisielle kliniske veterinærforsøk utført i Juli 2001 viste at Proflam Aid + var meget effektiv ved behandling av disse tilstander: Inflammasjoner i forbindelse med muskulatur, sener, ligamenter, ledd, brusk, tåbensbrudd, kontroll av leddgikt, og hudproblemeatikk.

Produktet er meget effektivt i behandling av forfangenhet og mange andre tilstander.

Det har vist seg at Proflam Aid+ har en smertestillende effekt. Smerte ved for eksempel krysslammelse, colic spasmer og sårheling. Den har også en positiv effekt ved ødemer og væskeansamlinger.

 Phenylbutazon-Finadyne, er den mest brukte anti-inflammatoriske middelet til hest. Middelet undertrykker raskt og effektivt symptomer ved en akutt inflammasjon. På grunn av denne effekten vil hesten få en umiddelbar og synlig bedring. Det vil si at helingsymptomen blir borte, uten at hesten har blitt helt frisk. Noe som er uheldig. Dette gjør at inflammasjonen får utvikle seg videre, men vel og merke svakere. På denne måten stoppes helingsprosessen ofte midtveis, i slike tilfeller blir inflammasjonen kronisk når Phenylbutazon (Finadyne) fjernes.

I motsetning til Phenylbutazone (Finadyne), er Proflam Aid + et helt naturlig produkt og kan brukes over lengre perioder uten problemer. Phenylbutazone er det mest brukte anto-inflammatoriske middelet i hesteindustrien.

Phenylbutazon (Finadyne) er unektelig virkningsfull og effektiv ved korttidsbehandlinger, men ved utvidet bruk i kroniske tilfeller blir preparatet giftig for kroppen.  

 

Verdenspatent: No: 671681 and 5,616324
Produktet er testet og har levert negative dopingprøver og er med dette i samsvar med Jockey Clubben og F.E.I s regler.

  

Leveres i 1 kilos forpakning.  Ta kontakt hvis større kvanta ønskes

ProflamAid +

  • Varemerke: Hi-Form
  • Produkt: ProflamAid
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr. 1,500.00

  • Pris uten mva: Kr. 1,200.00